Natació Sincronitzada
Especials 22/07/2013

Ona Carbonell participarà en la final de rutina tècnica per equips

Tot i que no va participar en la ronda prèvia, per descansar, la nedadora barcelonina i capitana de l'equip sí que participarà en la final, en què les 'sirenes' opten a penjar-se la plata

Martí Molina
1 min

BarcelonaOna Carbonell participarà finalment en la final de rutina tècnica per equips, que es disputa aquest dilluns a la tarda al Palau Sant Jordi de Barcelona. La nedadora catalana, capitana de l'equip estatal, es va perdre la ronda prèvia per descans però finalment ha optat per disputar la final i així poder-se penjar la medalla de plata, la gran aspiració de les 'sirenes' en aquesta prova.

El fet que Carbonell sigui la capitana de l'equip implica que estigui 'obligada' a participar en la gran majoria de les proves, sobretot en el solo, duo i combo. Per aquest motiu, inicialment Ona Carbonell era reserva en la rutina tècnica per equips –on participen vuit de les deu nedadores de l'equip–, però la capitana ha decidit prendre-hi part. "Si en té ganes i la veiem en condicions, hi participarà", explicava l'entrenadora, Esther Jaumà, en la jornada de diumenge. Així ha sigut, finalment.

stats