Jocs Olímpics
Especials 20/07/2012

Pau Gasol: "Estic molt emocionat, és un orgull ser l'abanderat als Jocs"

El pivot català reconeix que encara està assimilant la notícia de ser l'abanderat d'Espanya als Jocs, assegura que "serà un honor poder portar la bandera" i diu que tindrà present Rafa Nadal durant la cerimònia

N.a.
1 min

BarcelonaPau Gasol ha penjat un vídeo a YouTube per explicar les seves sensacions després de confirmar-se que serà l'abanderat d'Espanya als Jocs Olímpics de Londres. "Estic molt emocionat, malgrat que la notícia sigui per conseqüència de la baixa de Nadal", diu al començament.

"En tot moment tindré present el Rafa. No hi serà present, però estarà amb mi portant la bandera", ha dit sobre el tenista manacorí, que dijous va anunciar que no podria participar a Londres 2012 per culpa d'una tendinitis als genolls.

"És un gran honor poder portar la bandera del nostre país. Encara ho estic assimilant, em costa creure que hagi sigut escollit. Estic molt agraït als presidents de les federacions i al COE per pensar en mi i escollir-me. És un orgull ser l'abanderat", ha afirmat Gasol.

El pivot català creu que serà un moment "molt important i emocionant" per a tothom i significarà un moment "molt dolç en la seva carrera esportiva".

stats