Especials 08/06/2012

Pendents del rescat (o no) i primer gran partit a l'Eurocopa: el dia que ens espera

Aquest dissabte pot haver-hi moviments en relació amb una futura petició d'ajut del govern espanyol a la UE. I a Ucraïna, al vespre, s'enfronten Alemanya i Portugal

Ara
1 min
L'ARQUITECTA DEL RESCAT  El govern de la cancellera alemanya, Angela Merkel, està al darrere de la fórmula de rescat ideada per a la banca espanyola.

BarcelonaEl dia que ens espera en 5 previsions informatives. Aquest dissabte serà notícia:

1. Rescat o no rescat? Jornada de dissabte per estar pendents de l'arribada de l'informe de l'FMI sobre l'estat de la banca espanyola i dels moviments que pugui generar de cara a una possible petició de rescat 'tou' a la UE.

2. Les JNC acceleren cap a la Hisenda pròpia. La Joventut Nacionalista de Catalunya presenta aquest dissabte a Badalona la seva campanya destinada a reclamar la Hisenda pròpia. L'encarregat de presentar-la serà Gerard Figueras, president de les joventuts convergents, i l'acompanyarà Ferran Falcó, diputat de CiU i regidor a Badalona. La JNC busca vincular la Hisenda catalana amb la reivindicació d'un estat propi per a Catalunya.

3. Festes tradicionals. Sitges s'omple aquest dissabte de flors amb les tradicionals catifes florals que ompliran els carrers de la vila amb motiu de la celebració del Corpus, que atrau nombrosos turistes i visitants.

4. Cinema grec a la Mostra de Films de Dones. Aquest dissabte es projecta a la Filmoteca una de les pel·lícules més esperades de la mostra, la grega 'Attenberg'. Athina Rachel Tsangari retrata el tardà despertar sexual de Marina, una noia incapaç de relacionar-se amb la gent i que contempla el món a través de les cançons de Suicide, els documentals de naturalesa de David Attenborough i les lliçons d'educació sexual de la seva amiga Bella.

5. El primer gran partit de l'Eurocopa. Alemanya i Portugal juguen aquest dissabte el primer gran partit de l'Eurocopa a Lviv, Ucraïna (20.45 h). Alemanya, subcampiona ara fa quatre anys, arriba amb optimisme a la cita davant de Cristiano Ronaldo i els seus companys. Abans, a les 6, debuten Holanda i Dinamarca.

stats