Eurocopa 2012
Especials 01/07/2012

Pep Guardiola: "Crec que Espanya guanyarà i farà història"

L'exentrenador del Barça ha tingut paraules d'elogi per Vicente del Bosque i per als jugadors del Barça, però ha declinat opinar sobre com ha de jugar la selecció espanyola

Efe
1 min
Pep Guardiola, a Indonèsia

JakartaPep Guardiola, exentrenador del Barça. ha reconegut en una entrevista a la televisió indonèsia RCTI que la selecció espanyola no necessita la presència d'un "9" per marcar davant Itàlia i ha pronosticat que l'equip que entrena Vicente del Bosque guanyarà la final de l'Eurocopa i farà història.

"Crec que Espanya guanyarà i farà història. Aconseguir el que ha fet Espanya, arribar a tres finals en quatre anys, és una fita impossible d'igualar per un altre equip", ha dit Guardiola, durant una entrevista emesa aquest dissabte. L'entrenador català va arribar a Djakarta aquest dissabte enmig d'una gran expectació.

Guardiola ha tingut paraules d'elogi per Vicente del Bosque i per als jugadors del Barça, als quals va dirigir durant quatre anys, però ha declinat entrar en el debat de si Espanya ha d'apostar per canviar la seva alineació contra Itàlia. "Jugar amb o sense davanter centre serà el mateix per a Espanya. L'equip està en bones mans i Vicente del Bosque és el millor entrenador possible per a la selecció espanyola", ha assegurat.

"Altres jugadors poden marcar gols més enllà dels davanters", ha afegit Guardiola, en resposta a la pregunta de si Cesc Fàbregas havia de ser titular en la final. "Per a Espanya, David Villa és una gran absència. Amb ell, seria un equip encara més complet", ha conclòs Guardiola.

stats