Especials 29/03/2012

El port de Barcelona manté les connexions marítimes previstes, malgrat la vaga

Pel que fa al transport de mercaderies, els vaixells atracats a la terminal del port ja es van descarregar durant ahir, i estan a l'espera de tornar al seu destí a partir de les 0.00 hores

Efe
1 min

BarcelonaEl port de Barcelona mantindrà durant tot el dia d'avui l'activitat habitual pel que fa a transport marítim. Així, cap de les sis connexions previstes per a aquest dijous s'han anul·lat com a conseqüència de la vaga general.

D'aquesta manera, està previst que surtin del port de Barcelona un ferri de Grimaldi (Barcelona-Civitavecchia), dos ferris d'Acciona (Barcelona-Palma i Maó-Barcelona-Eivissa), un altre de Grandi Navi Veloci (Barcelona-Liorna), un creuer Costa Serena que fa una ruta pel Mediterrani, i una sisena connexió de Balearia entre Barcelona i Palma de Mallorca.

Llevat del creuer, l'hora de sortida del qual està prevista per a les 12.00 hores, la resta sortiran en horaris de tarda-nit, motiu pel qual l'activitat portuària aquest matí està sota mínims, però dins la normalitat.

Pel que fa al transport de mercaderies, els vaixells atracats a la terminal del port ja es van descarregar durant el dia d'ahir, i estan a l'espera de tornar al seu destí a partir de les 0.00 hores de demà.

Els que havien d'atracar avui a Barcelona estan fondejats a la zona exterior del port, a l'espera de poder fer-ho a partir de les 0.00 hores.

stats