Eurocopa 2012
Especials 18/06/2012

Espanya vol ser primera de grup guanyant Croàcia, que es juga l'altra plaça amb Itàlia

L'equip de Vicente del Bosque haurà de puntuar aquest dilluns (20.45 h, Telecinco) si vol assegurar-se passar a quarts de final en primer lloc

Ara
1 min
Vicente del Bosque

BarcelonaLa selecció espanyola vol passar als quarts de final de l'Eurocopa com a primera de grup. Per aconseguir-ho, aquest dilluns (20.45 h, Telecinco) els de Vicente del Bosque hauran de puntuar davant Croàcia. Espanya és ara per ara líder del Grup C i depèn de si mateixa per aconseguir passar a la següent ronda. De fet, en l'últim partit d'aquesta fase, els de Del Bosque necessiten com a mínim un empat davant els croats.

Després de generar dubtes en el debut contra Itàlia, Espanya va recuperar la confiança golejant Irlanda i aconseguint tres punts claus per obtenir el lideratge del grup. De fet, en el cas que el partit que enfronta els de Del Bosque amb Croàcia acabés amb empat a dos o més gols, els croats passarien a quarts juntament amb Espanya, deixant Itàlia fora de l'Eurocopa.

Pel que fa a la selecció espanyola, al partit arriben amb molèsties Jordi Alba i Sergio Busquets -que va patir una dura entrada-, tot i que cap dels dos hauria de tenir problemes per jugar al Gdansk Arena. El dubte del seleccionador estatal serà, novament, a qui fer jugar en punta: Cesc o Fernando Torres.

stats