Jocs Olímpics
Especials 22/07/2012

El nou Dream Team juga contra l'Argentina al Palau Sant Jordi de Barcelona

Encara queden entrades per al partit amistós que la selecció dels Estats Units disputa aquest diumenge (21.30 hores, Teledeporte)

àlex Gozalbo
1 min
Els jugadors dels Estats Units, a Montjuïc

BarcelonaVint anys després que el Dream Team guanyés la medalla d'or als Jocs Olímpics de Barcelona, la selecció dels Estats Units disputarà un parell de partits de preparació al Palau Sant Jordi. El primer, aquest diumenge (21.30 hores, Teledeporte) contra l'Argentina. El segon, dimarts contra la selecció espanyola.

El combinat nord-americà, gran favorit a guanyar la medalla d'or a Londres, arriba a aquest triangular sense haver perdut cap dels últims 40 partits. L'última derrota va arribar a les semifinals del Mundial del 2006, quan la selecció dels Estats Units va caure contra la de Grècia a les semifinals.

Les localitats més barates (20 euros) es van exhaurir fa dies, però l'organització recorda que encara queden entrades a la venda. A més, la Federació Espanyola (FEB) regalarà invitacions gratuïtes als primers 500 aturats que aquest diumenge (11 hores) es passin per la plaça Espanya de Barcelona.

stats