Eurocopa 2012
Especials 18/06/2012

Itàlia juga contra Irlanda amb un ull al Croàcia-Espanya

L'equip que entrena Cesare Prandelli jugarà aquest dilluns (20.45 hores, Cuatro) contra un rival eliminat, però haurà de vèncer i mirar de reüll el duel entre croats i espanyols

Efe
1 min
Thiago Motta i Mario Balotelli

Gdynia (Polònia)Itàlia s'enfronta aquest dilluns (20.45 hores, Cuatro) contra Irlanda en alguna cosa més que un partit. L'equip que entrena Cesare Prandelli jugarà contra un rival eliminat que no aspira a res més que a acabar amb orgull, però haurà de vèncer i mirar de reüll el duel entre croats i espanyols, que si empaten 2-2, eliminaran de la competició als transalpins.

Cesare Prandelli confia plenament en la honorabilitat d'espanyols i croats, que, segons va afirmar, intentaran sortir a per la victòria sense especular amb el marcador. Però mentre es juga aquest partit, Itàlia haurà de fer la seva feina amb Irlanda per derrotar un conjunt molt incansable.

Per a això, l'entrenador medita fer un canvi. Només un, però cridaner. Mario Balotelli podria seure a la banqueta i deixar el seu lloc a Antonio di Natale. És una possibilitat que baralla Prandelli després de les irregulars actuacions del davanter del Manchester City, titular contra Espanya i Croàcia.

stats