Especials 27/05/2012

Protesta contra els Mossos pel 27-M i 'Marató per la pobresa': el dia que ens espera

Antoni Bassas i Sílvia Cóppulo presenten aquest diumenge una marató radiofònica i televisiva per recaptar fons per a les entitats socials

Ara
1 min
Càrrega de Mossos a la plaça Catalunya/ PERE TORDERA

BarcelonaEl dia que ens espera en cinc previsions. Avui serà notícia:

1. Protesta contra els Mossos un any després del 27-M. Avui es compleix un any del polèmic desallotjament de l'acampada dels 'indignats' de la plaça Catalunya. A les 12.00 del migdia, a la mateixa, una concentració protestarà contra l'ús de la força per part dels Mossos d'Esquadra.

2. Marató de tele i ràdio per la pobresa. TV3 i Catalunya Ràdio emeten avui 'La Marató per la pobresa', un programa per recollir diners per a entitats que ajuden persones en situació de pobresa i en risc d'exclusió social. Sílvia Cóppulo presenta la part radiofònica del programa, de les 9.00 hores a les 13.00. Antoni Bassas i Agnès Marquès es fan càrrec del programa televisiu, de les 12.00 del migdia a la una de la matinada.

3. Pujol i Navarro, a l'Aplec del Caragol. L'Aplec del Caragol de Lleida tornarà a ser avui el centre de debat polític català. Hi passaran Oriol Pujol (CDC) i Pere Navarro (PSC), tres dies abans de la cimera sobre el pacte fiscal.

4. 'Scrabble' pel centenari de Tísner. Per celebrar el centenari del naixement d'Avel·lí Artís Gener, 'Tísner', –novel·lista, articulista i autor de mots encreuats– es farà una partida simultània d'Scrabble en català al Palau Moja de Barcelona, de 10 a 13. Hi haurà Màrius Serra, Pau Vidal, Jordi Fortuny (ARA) i altres autors de mots encreuats.

5. Segon partit de les semifinals de bàsquet. El Barça Regal juga aquest diumenge (12 hores) al Palau Blaugrana el segon partit de les semifinals de la Lliga Endesa contra el València Basket. L'equip que entrena Xavi Pascual va guanyar el passat dijous el primer enfrontament de l'eliminatòria.

stats