Especials 16/07/2012

Radiotelevisió Valenciana confirma que l'ERO a l'ens afectarà un màxim de 1.295 treballadors

El consell d'administració votarà dimecres el projecte, que serà aprovat, presumiblement, amb els únics vots a favor dels consellers del PP

Ara
1 min

ValènciaL'ERO de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) afectarà un màxim de 1.295 treballadors dels actuals 1.695 que conformen la plantilla. Així ho ha anunciat fa uns minuts el secretari general de RTVV, Juan Prefaci, als sindicats que han estat convocats a una reunió d'urgència a les 12 hores.

Segons ha comunicat Intersindical a través del seu perfil de Twitter, aquest mateix dimecres es reunirà el consell d'administració de l'ens públic per donar llum verda a l'ERO, previsiblement amb els únics vots a favor dels consellers del PP.

A partir de la seua aprovació, l'expedient es presentarà en la direcció general de Treball i s'obrirà un període per negociar les condicions dels acomiadaments.

Un altre dels aspectes que més preocupa els sindicats és que els treballadors amb plaça fixa siguen acomiadats de l'empresa abans que uns altres que han entrat a la televisió o la ràdio públiques sense concurs d'oposició. En aquest sentit, segons els ha comunicat Juan Prefaci, en el projecte de reestructuració de RTVV "no hi ha llistes amb noms" establerts.

stats