Especials 02/06/2012

Rajoy, davant dels empresaris a Sitges: el dia que ens espera

Consell Nacional d'ERC per debatre la posició del partit respecte del pacte fiscal, de cara al ple al Parlament de juliol

Ara
1 min
Rajoy, Piqué i Sánchez-Camacho a Sitges el 2011.

BarcelonaRajoy, davant dels empresaris a Sitges. El president del govern espanyol clausura aquest dissabte les jornades del Cercle d'Economia. La seva intervenció anirà precedida de la de Josep Piqué, president del Cercle, que fixarà la posició de l'influent lobby empresarial català.

Pla per regenerar platges al Maresme. La Generalitat i sis ajuntaments del Maresme (Montgat, Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Cabrera de Mar i Mataró) presenta avui al club nàutic de Cabrera un acord per estabilitzar les platges de la comarca.

Consell nacional d'ERC. El partit reuneix el seu Consell Nacional a Barcelona per analitzar l'estratègia a seguir en la negociació sobre el pacte fiscal que ha de culminar en el ple del Parlament del mes de juliol.

Sentència de Mubàrak. Després de deu mesos de judici i tres dècades al poder, aquest dissabte és possible que es faci pública la sentència contra el dictador egipci. La fiscalia demana la pena de mort per la seva implicació en la mort de manifestants.

Jornada central al Primavera Sound. No hi haurà Bjork, però Saint Etienne la substituiran, abans de la traca de Justice. Més imperdibles: Lisabö, Beach House i Josh T. Pearson.

La lliga handbol, en joc. El Barça Intersport serà campió de lliga per dinovena vegada si avui derrota el BM Torrevella al Palau Blaugrana (18 h). Els homes de Xavi Pascual només han perdut un partit de lliga.

stats