Especials 07/07/2012

Retrobament Hollande-Merkel / Final de Wimbledon: el dia que ens espera

Un representant de Syriza participa en una taula rodona de l'escola d'estiu d'ICV amb membres de l'esquerra europea

Ara
1 min
130.000 milions per al creixement

BarcelonaEl dia que ens espera en 5 previsions informatives. Aquest diumenge serà notícia:

1. Hollande-Merkel, el retrobament. El president francès, François Hollande, i la cancellera alemanya, Angela Merkel, es retroben aquest diumenge per primera vegada des de la cimera europea que els va enfrontar. Celebren el 50è aniversari de la reconciliació franco-alemanya posterior a la II Guerra Mundial.

2. Syriza, amb ICV. El secretari general d'ICV, Joan Herrera, participa en l'escola d'estiu de la formació ecosocialista, en una taula rodona amb membres de l'esquerra europea en què destaca la presència d'un representant de Syriza.

3. Cremant gasolina a Barcelona. La trobada multitudinària de Harley Davidson que se celebra aquest cap de setmana culmina amb un recorregut per la ciutat.

4. La 'big bang' més jove d'Europa, al Grec. La Sant Andreu Jazz Band, dirigida per Joan Chamorro, un planter de talent del nou jazz català, presenta al Teatre Grec l'espectacle 'Swinging & dancing with a smile'.

5. Final de Wimbledon. Roger Federer juga aquest diumenge a la tarda (15.00 hores) el partit que li pot permetre tornar a ser el número 1 del món, si derrota l'escocès Andy Murray.

stats