Especials 21/06/2012

Reunió de líders europeus i enfrontament (futbolístic) Alemanya-Grècia: el dia que ens espera

La trobada entre Rajoy, Merkel, Monti i Hollande a Roma i l'inici dels quarts de final de l'Eurocopa seran protagonistes

Ara
1 min
Salpingidis celebra el gol que va anotar davant Polònia en el partit inaugural.

BarcelonaEl dia que ens espera en 4 previsions informatives. Aquest divendres serà notícia:

1. Trobada a quatre a Roma. El president espanyol, Mariano Rajoy, es reunirà aquest divendres a Roma amb Angela Merkel, Mario Monti i François Hollande per preparar la cimera del creixement dels propers 28 i 29 de juny a Brussel·les.

2. Nou rector a la UAB. El nou rector de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Ferran Sancho, prendrà possessió del càrrec aquest divendres al matí després de la seva victòria a les eleccions del mes de maig. Representants sindicals han convocat una protesta per tractar d'impedir que el secretari d'Universitats, Antoni Castellà, pugui accedir al rectorat.

3. L'estiu musical al Poble Espanyol arrenca amb Portishead. Portishead enceta aquest nit i demà, amb dos minifestivals on ells són cap de cartel dues nits seguides, l'estiu musical del Poble Espanyol. Aquest divendres, els acompanyaran King Creosote & John Hopkins, Thought Forms i Cuchillo; dissabte, MF Doom, Animic i novament Thought Forms. Les nits de Portishead es completaran als clubs de la sala Razzmatazz.

4. Quarts de final a l'Eurocopa i Fórmula 1 a València. Aquest dijous les seleccions d'Alemanya i Grècia (20.45 hores, Cuatro) juguaran el segon partit dels quarts de final de l'Eurocopa. D'altra banda, començarà el Gran Premi d'Europa de Fórmula 1 al circuit urbà de València amb els primers entrenaments lliures.

stats