ELECCIONS ALS ESTATS UNITS
Especials 18/09/2012

Romney diu que els electors d'Obama "depenen del govern" i "no es responsabilitzen de les seves vides"

Un vídeo filtrat per una revista mostra el candidat republicà parlant en un to distès amb un grup de donants, a qui diu que els electors demòcrates "es consideren víctimes". Afegeix que "no és cosa seva preocupar-se d'aquesta gent"

Ara
1 min

BarcelonaEl candidat republicà a la Casa Blanca, Mitt Romney, s'ha hagut de disculpar aquest dimarts després que la revista 'Mother Jones' difongués un vídeo en què qualifica l'electorat d'Obama de "dependent" de l'estat: "El 47% d'electors es consideren amb el dret de rebre atenció mèdica, menjar, vivenda... qualsevol cosa", diu Romney. El vídeo es va enregistrar durant una trobada del conservador amb donants per a la seva campanya, als quals es dirigeix amb un to molt més distès que el que fa servir en els actes públics.

Romney assegura que aquest 47% votarà Obama "passi el que passi", perquè "depenen del Govern, pensen que són víctimes i creuen que el Govern té la responsabilitat de fer-se'n càrrec". I afegeix que "no és cosa meva preocupar-me d'aquesta gent". "Mai els convenceré –diu el candidat republicà a l'audiència– que han d'assumir les seves responsabilitats i ocupar-se de les seves vides". Romney també afegeix que la seva proposta de reducció d'impostos no farà forat entre aquest electorat, senzillament perquè no en paguen.

stats