SÍRIA
Especials 28/05/2012

Rússia reparteix culpes per la massacre d'Al-Haula a Síria: apunta tant el règim com "els rebels"

"Estem afrontant una situació en què les dues parts evidentment estan implicades en la mort de gent innocent", ha dit el titular d'Exteriors rus, Sergei Lavrov, durant una visita del seu homòleg britànic, William Hague, a Moscou

Reuters
1 min
Lavrov amb Hague a Moscou. EFE

MoscouRússia condemna la massacre d'Al-Haula, però continua desmarcada de la posició d'Occident i de la Lliga Àrab sobre l'autoria de la mort d'almenys 108 persones, inclosos 34 nens, a la província de Homs divendres. El ministre d'Exteriors, Sergei Lavrov, ha precisat aquest dilluns des de Moscou que, tot i estar molt alarmat pele fets, no podia apuntar només al règim, sinó que estaven implicats en les morts tant el govern de Baixar al-Assad com també els rebels.

"Estem afrontant una situació en què les dues parts evidentment estan implicades en la mort de gent innocent", ha dit el titular d'Exteriors rus durant una visita del seu homòleg britànic, William Hague, a Moscou. "Ningú està eximint de culpa el govern ni els rebels, però hem d'esbrinar com tot això ha passat perquè aquest tipus de coses no tornin a passar mai més", ha afegit Lavrov.

stats