Especials 10/09/2012

Sant Boi homenatjarà Antoni Tàpies en el marc de la Diada

S'aixecarà, amb la col·laboració dels ciutadans, una escultura de grans dimensions en forma de cadira a la plaça Catalunya de la localitat

Efe
1 min
CARNAL I ESPIRITUAL  Matèria-consciència  (a l'esquerra) i Cos lligat són dues de les obres que es poden veure dins l'exposició Antoni Tàpies. Cap braços cames cos.

Sant BoiSant Boi retrà un homenatge pòstum a Antoni Tàpies coincidint amb els actes de celebració de la Diada, segons ha informat el consistori de la localitat. El record a l'artista consistirà en una gran escultura de grans dimensions en forma de cadira, un dels elements recurrents en l'obra de l'artista.

La Taula Sectorial d'Arts Visuals de Sant Boi construirà l'obra a la plaça Catalunya de la ciutat. L'entitat ha fet una crida a la ciutadania perquè al llarg d'aquest dilluns porti cadires a la plaça amb les quals, posteriorment, es crearà l'escultura. Les cadires s'apilaran sobre una estructura metàl·lica de quatre metres d'altura. L'escultura col·lectiva s'aixecarà al costat del mosaic commemoratiu, obra de Tàpies, de la multitudinària Diada que es va celebrar a Sant Boi el 1976, la primera en democràcia.

stats