Especials 29/03/2012

Seguiment massiu de la vaga general a TV3 i Catalunya Ràdio

TV3 ha mantingut els serveis informatius, tot i que reduïts, i ha eliminat la programació habitual, que ha estat substituïda per reposició de documentals, reportatges i concerts ja emesos

Ara
1 min

BarcelonaLa vaga general transcorre amb normalitat a TV3, llevat d’algunes incidències amb empreses externes que havien convocat als seus treballadors a les instal·lacions de la televisió pública malgrat s’havia acordat amb la direcció que no hi hauria serveis mínims externs. Segons informa el comité d'empresa, el seguiment és de prop d'un 90%. La cadena ha optar per mantenir els serveis informatius, tot i que reduïts, i elimina la programació habitual, que ha estat substituïda per reposició de documentals, reportatges i concerts ja emesos.

També Catalunya Ràdio el seguiment de la vaga general ha estat massiu. D'un 90% de la plantilla segons la secció sindical de CCOO de l'emissora: el gruix dels treballadors menys aquells convocats en serveis mínims i els directius i comandaments de l'empresa.

A Catalunya Ràdio i Catalunya Informació s'han ofert uns espais informatius de 15 minuts durant la 1a hora i quart de vaga, fins a les 6 del matí butlletins de 3 minuts cada mitja hora, amb programació musical la resta del temps i entre les 6 i les 9 del matí una programació informativa. Des de les 9 del matí la programació de Catalunya Ràdio inclou butlletins informatius de 3 minuts cada hora oferint programació enregistrada ja emesa i programació musical. I a Catalunya Informació, blocs d'informació de 15 minuts no consecutius i programació musical la resta del temps.

stats