Especials 12/06/2012

Sergi Sinyol: "De vegades xafardejo l'edició de l'endemà abans d'anar a dormir!"

1 min
SERGI SINYOL

Quan va sortir l'ARA vaig optar des del primer moment per llegir-lo a través de l'iPad: com que de vegades viatjo, no sempre dormo a casa i una subscripció tradicional no em servia. En canvi, tenir l'ARA a l'iPad em permet llegir el diari a qualsevol lloc, sigui on sigui!

De vegades xafardejo al llit, abans d'anar a dormir, la portada i l'edició de l'endemà, que molt sovint ja està disponible. Això és un avantatge que no tenen els subscriptors de l'edició en paper.

Al matí m'agrada tenir temps per esmorzar amb el diari. Tenir-lo a l'iPad evita haver de sortir al carrer a buscar-lo abans d'esmorzar.

També a l'hora de dinar, sobretot quan toca dinar sol perquè ets fora, va bé tenir l'iPad sobre la taula amb el diari i no dependre dels diaris que té el restaurant.

A més, és molt interessant poder llegir durant la setmana un article o un suplement que no he tingut temps de llegir el cap de setmana.

El de l'iPad per mi és el millor format. M'he acostumat a poder fer 'zoom' als articles i llegir-los amb comoditat, o poder mirar el detall d'una fotografia. Això és impensable (de moment!) al diari en paper.

Estic molt content d'aquesta aposta per l'iPad del diari. Així, quan sóc fora de Catalunya, sempre tinc accés a l'ARA!

stats