SÍRIA
Especials 17/02/2012

Més protestes i bombardejos a Síria després de la condemna de l'ONU

Damasc acull grans manifestacions en contra del règim. El viceministre d'Exteriors xinès visita la capital siriana per donar suport a Al-Assad

Reuters
1 min
Víctima de la repressió del règim a prop de Damasc, segons un vídeo penjat a Youtube. REUTERS

Beirut / AmmanLes forces del president sirià, Baixar al-Assad, han fet cas omís de la condemna de la violència del seu règim per part de l'Assemblea General de les Nacions Unides i han continuat per catorzè dia consecutiu els bombardejos contra l'oposició a la ciutat de Homs i els atacs a la ciutat de Daraa.

L'oposició s'ha manifestat arreu del país aquest divendres de pregària. Milers de persones s'han mobilitzat tant a la capital, Damasc, com també a la ciutat comercial d'Alep, malgrat l'amenaça de les forces de seguretat.

La Xina visita Al-Assad

El viceministre d'Exteriors xinès, Zhai Jun, ha aterrat aquest divendres a la capital siriana per mostrar el seu suport al president sirià, Baixar al-Assad, després de la resolució de condemna de les Nacions Unides.

Malgrat la visita xinesa, les forces del règim han continuat la repressió a algunes ciutats del país. Un intens bombardeig ha tornat a sacsejar el districte de majoria sunnita de Bab Amr, després que les tropes alauites, amb el suport de l'exèrcit sirià, avancessin al barri d'Inshaat, on es manifestaven els activistes.

stats