Especials 11/06/2012

La Suècia d'Ibrahimovic capitula davant l'Ucraïna de Xevtxenko

Els suecs han vist com el conjunt local els remuntava el partit (2-1) i s'enduia els tres punts en el segon partit de la primera jornada al Grup D

Jordi Mestre
1 min
Zlatan Ibrahimovic, de Suècia, i Taras Mikhalik, d'Ucraïna, pugnen per l'esfèric

BarcelonaLa selecció ucraïnesa d'Andrei Xevtxenko s'ha imposat (2-1) a la Suècia d'Zlatan Ibrahimovic en el partit que les ha enfrontat aquest dilluns a l'Estadi Olímpic de Kíev. El perill ha rondat ambdues porteries durant la primera meitat, però sense concretar-se: als intents ucraïnesos de Xevtxenko (22') i Iarmolenko (38'), desviat el primer i parat el segon pel porter Isaksson, ha respost Ibrahimovic amb un cop de cap que ha fet tremolar el pal del marc defensat per Piatov (39'). Ucraïna ha disposat d'un cert domini, arribant a camp contrari amb més efectius i creant més ocasions, però no ha aconseguit que es reflectís al marcador.

Si en la primera meitat les ocasions no s'han materialitzat, la segona ha tingut un guió ben diferent. En pocs minuts, Ibrahimovic ha avançat els suecs després d'una assistència de Källström (52') i Xevtxenko ha tornat la igualtat al marcador en rematar brillantment una centrada de Iarmolenko (55'). L'ex del Milan i del Chelsea ha capgirat el marcador (62') amb un altre remat de cap, en aquest cas a la sortida d'un còrner, després de superar la marca precisament d'Ibrahimovic. Tot i els múltiples intents suecs, el resultat ja no ha canviat fins al final del partit. Després de la primera jornada, Ucraïna és el sorprenent líder del Grup D.

Fitxa del partit:

Ucraïna: Piatov; Selin, Khatxeridi, Mikhalik, Gusev; Timoxtxuk, Konoplianka (Devic, 93'), Iarmolenko, Nazarenko; Voronin i Xevtxenko (Milevski, 81').

Suècia: Isaksson; Lustig, Mellberg, Granqviost, M. Olsson; Elm, Källström; Larsson (Wilhelmsson, 68'), Ibrahimovic, Toivonen (Svensson, 62'); Rosenberg (Elmander, 71').

Gols: 1-0 (52') Ibrahimovic, 1-1 (55') Xevtxenko.

Àrbitre: Cüneyt Çakır. T. G.: Källström (11'), Elm (83').

stats