EGIPTE
Especials 08/04/2011

La plaça Tahrir es torna a omplir per protestar contra la corrupció

Més de 100.000 egipcis es manifesten al Caire per exigir la renúncia dels representants del règim de Hosni Mubàrak que encara estan al poder amb el consell militar

Agències
1 min
La plaça Tahrir del Caire durant la manifestació

El Caire p { margin-bottom: 0.21cm; } La plaça Tahrir del Caire s'ha tornat a omplir de manifestants que demanen la renúncia de tots els representants del règim de Hosni Mubàrak que encara queden al poder egipci. Més de 100.000 persones s'han congregat a la capital egípcia per protestar contra els corruptes en una jornada batejada com a Divendres de neteja. “Volem que Mubàrak sigui empresonat i que s'acabi amb la corrupció”, ha dit un dels joves convocants, que ha assegurat que volen explicar a la gent que no entén de política els drets i els deures que té en una democràcia.

A més, la manifestació també s'ha convocat per pressionar el consell militar, que tot i gaudir d'un ampli suport des que va assumir el control del país l'11 de febrer, però la frustració ha anat creixent entre la població degut al ritme de la reforma, que en principi havia de durar sis mesos, però els egipcis temen que l'exèrcit allargui la seva estada al poder.

stats