BARÇA
Especials 14/09/2012

Tito, sobre la manifestació de l'11-S: "Estem en una democràcia, deixem que la gent s'expressi"

El tècnic del Barça diu que quan un milió i mig de persones es manifesten de forma pacífica és "perquè no estan d'acord amb alguna cosa" i que "cal respectar totes les opinions"

Ara
1 min
Tito Vilanova, amb el president del Barça Sandro Rosell fent l'ofrena al monument de Rafael Casanova / PERE VIRGILI

BarcelonaEl tècnic del Barça ha estat preguntat en la roda de premsa prèvia al partit contra el Getafe per la manifestació a favor de la independència de Catalunya que va recórrer els carrers de Barcelona el passat 11 de setembre.

"Estem parlant d'una manifestació a la que van anar un milió i mig de persones i va ser pacífica. Si un milió i mig de persones van sortir al carrer serà perquè passa alguna cosa, perquè no estan d'acord amb alguna cosa. Estem en una democràcia i cal respectar totes les opinions", ha dit Vilanova, que sobre les paraules de Pep Guardiola i de Vicente del Bosque, ha afegit: "Deixem que la gent s'expressi. Estem en una democràcia, deixem que la gent expressi allò que pensa".

Vilanova no creu que els esdeveniments dels últims dies afectin a la rebuda del Barça a Getafe: "No crec que hi hagi un ambient més desfavorable per això. El Getafe vol guanyar el Barça, independentment del que hagi passat en els últims dies", mentre que, preguntat sobre en quina Lliga hauria de jugar el Barça si Catalunya fos independent, Vilanova ha dit: "Això és parlar del futur.Si arriba el moment i jo estic aquí, ja opinaré del tema".

stats