Especials 02/01/2012

En Toti: el perquè de tot plegat

Jordi Vinardell, veí de Granollers i corredor a apassionat, va morir de càncer a l'agost. Tenia 44 anys i deixava dues filles i molts amics. Aquests amics s'han organitzat ara per convertir la seva cursa, La Mitja de Granollers, en una reivindicació de la seva figura i una campanya per recollir fons per a la lluita contra el càncer

Ara
1 min
Jordi Vinardell "Toti"

GranollersJordi Vinardell tenia 44 anys quan va morir el passat mes d'agost víctima d'un tumor cerebral. Era pare de dues nenes i veí de Granollers. Els que el van conèixer diuen que sempre tenia un somriure per dedicar a qui se'l creuava pel carrer i coincideixen a afirmar que en Toti, que era com el coneixien els seus amics, era un apassionat de La Mitja marató de Granollers. Li agradava córrer. Li encantava viure.

Amb la samarreta "correm per tu i per tots els que ens han deixat i lluiten contra el càncer", en Toti travessarà un cop més la línia d'arribada i, amb ell, milers de persones que ens han deixat per culpa d'aquesta malaltia i tots els que lluiten per vèncer-la.

Inscriu-te a La Mitja de Granollers i corre amb l'ARA contra el càncer!

Els beneficis recaptats es donaran a la Unitat de Cures Pal·liatives de la Fundació Hospital Asil de Granollers.

stats