Especials 14/06/2012

Totes les mirades sobre els mercats i primera roda de premsa de Tito: el dia que ens espera

Tito Vilanova serà protagonista amb la signatura del seu contracte com a entrenador del FC Barcelona i les seves primeres paraules al càrrec

Ara
1 min
Amb Tito Vilanova triomfa l'accent gironí al Barça

BarcelonaEl dia que ens espera en 6 previsions informatives. Aquest divendres serà notícia:

1. Màxima expectació als mercats. L'atenció seguirà durant la jornada sobre els mercats, després que el bo espanyol a deu anys superés aquest dijous el 7%, el màxim històric des de la creació de l'euro.

2. Plans d'ajust de les comunitats autònomes. El consell de ministres es reunirà per aprovar els plans d'ajust de les comunitats autònomes per poder pagar els proveïdors.

3. Full de ruta de Barcelona. L'Ajuntament de Barcelona aprovarà aquest divendres en comissió de govern extraordinària el primer tràmit del Pla d'Actuació Municipal, el full de ruta del govern de Xavier Trias per als propers quatre anys. Els grups municipals es posicionaran de cara al vot de la setmana vinent.

4. Tito signa. Tito Vilanova signarà el seu contracte amb el FC Barcelona. A les 13 està prevista la roda de premsa del nou tècnic del club a la Sala París del Camp Nou. Serà l'oportunitat per escoltar per primer cop l'entrenador de Bellcaire d'Empordà des que va ser escollit per ocupar el lloc que deixa Pep Guardiola.

5. La nova vida del Museu Picasso. El Museu Picasso ensenyarà les cartes de l'any que ve. El nou director, Bernardo Laniado-Romero, presentarà les línies d'actuació de la nova direcció i farà un avanç de la programació 2012-13. Se sabrà com serà la vida pel museu més visitat de Catalunya després de l'era Pepe Serra.

6. Eurovegas, a debat. Aquest divendres a la tarda estarem pendents de l'emissió del programa 'El escarabajo Verde', a La 2. A les 18:30 hores, l'espai analitzarà el projecte Eurovegas i el seu impacte sobre el territori. El programa és setmanal i emet reportatges sobre medi ambient a La 2.

stats