Londres 2012
Especials 13/08/2012

Wert: "Amb la mitjana de l'última setmana hauríem obtingut 30 medalles"

En una entrevista a la cadena Onda Cero, el ministre d'Esports creu que a Espanya li "ha sobrat una setmana per davant i li n'ha faltat una per darrere". També reconeix que confiava a tenir medalles en "futbol, tenis o ciclisme"

Efe
1 min
José Ignacio Wert

MadridJosé Ignacio Wert, ministre d'Educació, Cultura i Esports, ha fet balanç de la participació de la delegació espanyola en els Jocs Olímpics de Londres 2012 i ha dit que "el resultat ha sigut bo, millor del que sembla, tot i grans decepcions que han arribat d'esports com el futbol, el tenis o el ciclisme".

"El resultat ha sigut en la mitjana entre la previsió més pessimista i la més optimista, la qual cosa està millor del que sembla tenint en compte que en esports molt medallers per a Espanya com el ciclisme, el tennis i l'hípica no hem estat en condicions de competir", ha assenyalat durant una entrevista al programa 'Herrera en la Onda', d'Onda Cero.

"Crec que ens ha sobrat una setmana per davant i ens n'ha faltat una altra per darrere. Si traiem la mitjana de l'última setmana ens n'anem a trenta medalles", ha dit el ministre respecte als resultats.

El ministre ha aprofundit en aquest sentit: "En ciclisme hem passat de cinc medalles a cap, en tennis, per la lesió de Rafa Nadal ens hem quedat fora i la decepció del futbol ha estat enorme. Amb tot això, crec que el resultat és molt decorós. Hem quedat en la posició 21 de tots els participants, per descomptat, gràcies als èxits de les noies, cosa que s'està comentant molt, ja que han sumat el 65 per cent de les medalles".

stats