LONDRES 2012
Especials 01/08/2012

Wildeboer critica que als espanyols els encanta parlar de medalles abans de guanyar-les

El nedador català assegura que dir que Mireia Belmonte aspirava a quatre medalles abans de començar la competició és "una errada imperdonable"

Efe / Ara
1 min
Aschwin Wildeboer, durant els 200 esquena / LAVANDEIRA JR / EFE

LondresEl nedador català Aschwin Wildeboer ha declarat després de caure eliminat de l'última prova en què competia als Jocs Olímpics de Londres que als espanyols els encanta parlar de medalles abans de guanyar-les.

"La natació és un esport molt especial i a vegades els espanyols no som els millors a concentrar-nos. Als espanyols ens encanta parlar de medalles abans de guanyar-les, de resultats genials abans d'haver-los aconseguit, i tot això perd una mica de força", ha dit Wildeboer.

El nedador català ha afegit: "Mirea Belmonte, tots ho sabem, podria haver aconseguit alguna medalla aquí. Encara ha de competir en els 200 papallona i espero que li vagi molt bé, però dir a quatre vents que guanyarà quatre medalles abans de començar a competir és una errada imperdonable. Ni tan sols Phelps pot fer això", ha explicat, i ha afegit: "Cal entrenar molt i ser humil".

stats