LONDRES 2012
Especials 01/08/2012

La windsurfista portuguesa Carolina Borges abandona els Jocs perquè està embarassada

L'atleta diu que no ha rebut per part de la delegació portuguesa suport "financer i moral". Portugal obre un procés d'investigació i podria obligar Borges a restituir el suport que ha rebut del Comitè Olímpic

Efe
1 min

LisboaLa windsurfista portuguesa Carolina Borges ha anunciat aquest dimecres que abandona els Jocs Olímpics hores abans de la primera regata perquè està embarassada de tres mesos i perquè creu que li ha faltat "suport financer i moral" per part de la representació portuguesa, segons publica el diari 'A Bola'. "Si hagués tingut el suport d'un entrenador, tot hauria estat diferent", ha afegit la windsurfista.

L'atleta ha enviat un correu electrònic al cap de la missió olímpica portuguesa, Mário Santos, quatre hores abans de començar la competició, al·legant raons mèdiques i personals.

La delegació portuguesa creu que la decisió de Borges és "inacceptable", ha cancel·lat l'acreditació de l'esportista i ha obert un procés d'investigació del cas, que pot obligar-la a restituir el suport rebut del Comitè Olímpic.

stats