Egipte
Especials 20/06/2012

Un advocat de Mubàrak contradiu la versió oficial i diu que només "va caure al lavabo"

Enmig del mutisme de la junta militar que governa Egipte, un lletrat manté que Mubàrak no està ni "clínicament mort" ni "inconscient amb respiració assistida"

Ara
1 min
L'última aparició pública de Mubàrak,  el 2 de juny, camí d'un tribunal al Caire.

BarcelonaYoussri Abdel Razeq, un dels advocats del dictador egipci Hosni Mubàrak, ha assegurat al diari 'The New York Times' que el seu client no està tan greu de salut com els mitjans del país van informar ahir sinó que només "va caure al lavabo de la presó".

El relat d'aquest advocat afegeix més confusió sobre l'estat del dictador, que ahir va patir, segons la versió oficial, un infart i una aturada cardiorespiratòria i va quedar "clínicament mort" segons alguns mitjans o "inconscient i amb respiració assistida" segons uns altres.

Segons aquest lletrat, Mubàrak va caure al lavabo de la presó on és, es va fer un coàgul de sang al coll i va ser traslladat cap a les 5 de la tarda a l'hospital militar del Caire, molt abans del que apunta el relat oficial.

Mubàrak, segons Youssri Abdel Razeq, està estable després de rebre tractament mèdic i no es tem per la seva vida.

La salut de Mubàrak sempre ha sigut motiu de polèmica a Egipte i els seus familiars i advocats fa temps que demanen el trasllat a un hospital per evitar la presó on està complint condemna des del 2 de juny.

stats