ARA CORREM CONTRA EL CÀNCER
Especials 04/02/2012

Ricky Rubio ja té la samarreta solidària 'Ara correm contra el càncer'. I tu?

Diumenge es corre la Mitja marató de Granollers. Ricky hi dóna suport amb la samarreta solidària. També ho han fet, entre d'altres, el Barça de futbol i d'handbol, Albert Om, Araceli Segarra i Kilian Jornet. Si prefereixes col·laborar sense córrer, pots comprar la samarreta i fer un donatiu solidari

Ara
1 min
Ricky Rubio amb la samarreta de la Mitja marató de Granollers

BarcelonaDiumenge és el gran dia, el dia de la Mitja Marató de Granollers, la cursa solidària que ha permès organitzar una campanya per recollir fons contra el càncer en memòria de Jordi Vinardell, veí de Granollers i corredor a apassionat, que va morir de càncer a l'agost. Toti, que és com li deien els amics, tenia 44 anys i va deixar dues filles i molts amics.

Entre els suports que s'han rebut per a la campanya 'Ara correm contra el càncer' hi ha els de Ricky Rubio i el primer equip del Barça. Piqué, Puyol, Xavi, Iniesta i Villa s'han deixat retratar amb la samarreta solidària. També ho han fet l'equip d'handbol del Barça, el periodista Albert Om, l'alpinista Araceli Segarra i el corredor Kilian Jornet. I tu, ja tens la samarreta solidària?

Encara pots inscriure't al Quart (5 km) de Granollers, ja que les inscripcions per a la Mitja ja s'han exhaurit. Si prefereixes col·laborar-hi sense córrer, pots comprar la samarreta i fer un donatiu solidari.

El dia 5 de febrer, posa't la samarreta solidària i vine a posa't la samarreta solidàriacórrer La Mitja

stats