Especials 26/05/2013

Axel González: "Avui per guanyar-te la vida has d'oferir coses diferents de la resta"

Als 16 anys, l'Axel González ja treballava a la cuina. Ha fet tots els papers de l'auca fins a arribar a xef de cuina. Però la crisi el va obligar a replantejar-se el seu futur laboral i va trobar una sortida sense necessitat d'abandonar la seva vocació: xef a domicili

Lara Bonilla
1 min

BUSQUEM GENT QUE SE'N SURT. EXPLICA'NS CASOS QUE CONEGUIS

o bé

FES-NOS ARRIBAR IDEES PER AFRONTAR CRISIS I ENTREBANCS

Als sis anys, quan als altres nens de la seva edat els Reis d'Orient els portaven bicicletes o pilotes, a l'Axel González li van portar una màquina professional per fer pasta. La mateixa que encara ara fa servir. Així de vocacional és la seva passió per la cuina i la gastronomia. "La meva mare sempre explica que quan jo tenia 3 o 4 anys vaig preguntar qui em faria el menjar quan ella no hi fos. I vaig decidir fer-me'l jo.

Als 16 anys ja treballava en una cuina, i va anar ascendint fins a xef de cuina. Però cansat d'anar de restaurant en restaurant, sense possibilitat "de deixar empremta, perquè avui hi ets tu i demà un altre", l'Axel va començar a rumiar possibles sortides laborals en un context de crisi. El lloc on treballava llavors estava a punt de tancar i ell no es veia amb cor de tornar a començar de nou. Es va quedar sense feina, i va decidir explorar noves vies per continuar guanyant-se la vida amb el que sap fer millor: cuinar.

Podeu llegir l'article complet a l'ARA Premium de l''Ara Tu'.

stats