Especials 06/08/2012

El brasiler Zanetti arrabassa l'or a les anelles al xinès Chen Yibing

El sud-coreà Hak Seon Yang s'imposa a la prova masculina de salt, mentre la russa Aliya Mustafina aconsegueix la victòria a les asimètriques femenines

Ara
1 min

BarcelonaL'atleta brasiler Arthur Zanetti ha aconseguit la medalla d'or a la prova masculina d'anelles que s'ha disputat aquest dilluns dins el marc de les proves de gimnàstica artística dels Jocs Olímpics de Londres. El sud-americà ha superat el xinès Chen Yibing en una final molt disputada: Zanetti ha aconseguit una puntuació de 15,900 pels 15,800 del seu competidor asiàtic. La medalla de bronze ha sigut per l'italià Matteo Morandi, que ha sumat 15,733 punts.

A la prova masculina de salt, el coreà Hak Seon Yang s'ha imposat en aconseguir una puntuació de 16,533 punts. La medalla de plata ha sigut pel rus Denis Ablyazin, amb 16,399 punts; el bronze se l'ha endut l'ucraïnès Igor Radivilov, amb 16,316 punts.

A la prova femenina d'asimètriques, la victòria ha sigut per la russa Aliya Mustafina, que ha sumat 16,133 punts. La xines Kexin He ha aconseguit la medalla de plata en assolir els 15,933 punts, mentre el bronze s'ha quedat al Regne Unit: la veterana gimnasta anglesa Beth Tweddle ha quedat tercera amb 15,916 punts i ha sumat el primer metall d'aquests Jocs, els últims de la seva carrera.

stats