Especials 10/07/2012

El València jugarà contra el Madrid en la primera jornada de Lliga i el Llevant rebrà a l'Atlètic de Madrid

El derbi valencià coincidirà amb el clàssic Barça-Madrid. El 7 d'octubre el Llevant jugarà a casa davant el València mentre que la tornada serà el 3 de març a Mestalla

Ara
1 min

ValènciaEl sorteig del calendari de la Lliga de futbol 2012-2013 ha designat dos grans enfrontaments per a la primera jornada del campionat per als equips valencians. El València viatjarà fins a Madrid per enfrontar-se a l'actual campió de Lliga, el Reial Madrid. Així, l'equip de Mauricio Pellegrino començarà el campionat al Bernabéu el 18 o 19 d'agost i el tancarà davant el Sevilla a la capital andalusa.

El Llevant de Juan Ignacio Martínez també s'enfrontarà a un equip madrileny però, en aquest cas, el partit serà a casa davant l'Atlètic de Madrid. Tancarà la Lliga el partit contra el Betis al Ciutat de València l'1 de juny.

La sort del calendari ha fet que els derbis valencians coincideixen amb els clàssics de la Lliga. El 7 d'octubre jugaran Barça-Reial Madrid al Camp Nou i a l'estadi del Llevant, granotes i valencianistes s'enfrontaran en els primer dels dos derbis de la capital valenciana. La tornada se jugarà a Mestalla el dia 3 de març, tot just abans de les Falles.

stats