Iran
Especials 18/04/2012

Una ciutadana reclama al president iranià: "Ahmadinejad, tinc gana"

Desenes de ciutadans van sorprendre Ahmadinejad protestant per les seves penúries econòmiques. Una manifestant va pujar al cotxe on passejava el president i li va reclamar que tenia gana

Ara
1 min

BarcelonaLa visita del president iranià, Mahmud Ahmadinejad, a la ciutat de Bandar-Abbass dimecres passat va anar molt diferent de com havia previst el mandatari. Ahmadinejad havia assistit a la ciutat per rebre el suport dels seus seguidors, però el va acabar rebent una manifestació.

Una de les ciutadanes que protestaven, vestida completament de negre, va pujar al capó del cotxe on viatjava el president amb la capota aixecada –mentre les forces de seguretat ho intentaven impedir estirant-li el hijab–, s'hi va situar cara a cara i li va demanar menjar: "Ahmadinejad, tinc gana". En acabat, es va aixecar i va baixar del vehicle. Desenes d'altres manifestants es van tirar contra el vehicle reclamant-li, també, que passaven gana. El mandatari va restar impassible durant els incidents.

Les dures sancions econòmiques imposades pels països occidentals sobre l'Iran pel seu programa nuclear han perjudicat molt l'economia del país, on milions de persones viuen actualment sota el llindar de la pobresa.

stats