Especials 25/06/2012

Els homes d'Adelson es reuneixen amb representants del Govern al Palau de Pedralbes

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha rebut el director executiu de Las Vegas Sands, Michael Leven

Albert Balanzà
1 min
Els representants de Las Vegas Sands, arribant al Palau de Pedralbes. / ALBERT BALANZÀ

BarcelonaEls enviats de Sheldon Adelson a Catalunya han dinat aquest dilluns amb representants del Govern al Palau de Pedralbes de Barcelona. La delegació de Las Vegas Sands ha arribat al Palau de Pedralbes en un microbús de luxe al voltant de dos quarts de dues del migdia. A l'entrada, el conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha sigut l'encarregat de donar la benvinguda al director executiu de Las Vegas Sands, Michael Leven. El microbús de l'expedició ha abandonat el Palau de Pedralbes poc després de les quatre de la tarda, previsiblement en direcció a l'Hotel Arts.

Els homes d'Adelson han aterrat vora les deu del matí a l'aeroport del Prat, on una cinquantena de persones participaven en una protesta contra Eurovegas. Posteriorment, la delegació s'ha dirigit als terrenys del Baix Llobregat on s'ubicaria Eurovegas i els han visitat de la mà del secretari de Territori i Mobilitat del Govern, Damià Calvet. Entre altres punts, han anat a la zona humida del Remolar-Filipines, a l'ermita de Sant Ramon del Montbaix, a Sant Boi a i el pont sobre el riu que hi ha a Cornellà.

stats