Especials 31/05/2012

Els aturats podran gaudir del FIB a un preu reduït

L'abonament del Festival Internacional de Benicàssim 2012 té un preu de 99 euros per a aquells que presentin la targeta de l'INEM

Acn
2 min
Imatge del FIB 2011 / ACN

ValènciaEl Festival Internacional de Benicàssim (FIB) ha anunciat que ha posat a la venda un miler d'abonaments per a aturats amb un 40% de descompte sobre el preu habitual. Segons un comunicat enviat per l'empresa organitzadora (Maraworld), el preu reduït de l'abonament per a quatre dies serà de 99 euros presentant la targeta de l'INEM. El preu per al públic en general d'aquest festival és de 165 euros. Així mateix, l'empresa engegarà altres iniciatives per oferir entrades a preus assequibles per a tothom.

En aquesta edició, que se celebrarà entre el 9 i el 15 de juliol, destaca la presència com a cap de cartell de Bob Dylan. Però durant els quatre dies del festival passaran per l'escenari de Benicàssim altres grups com The Stone Roses, Noel Gallagher, New Order, At the drive-in o Florence+The Machine. L'organització confia a assolir les xifres rècord de la passada edició, amb 200.000 espectadors en les quatre jornades del FIB.

Maraword ha informat que posa a la venda altres promocions, com un descompte del 10% per als residents i estudiants al País Valencià en tots els seus abonaments. Igualment, existeix la possibilitat d'adquirir un 'pack' d'abonament més transport per viatjar des de Barcelona, Alacant o Madrid, amb el viatge gratuït si s'adquireix un abonament de 3 o 4 dies.

El festival ha tret els abonaments promocionals de tres i dos dies a preus de 135 euros (tres dies) i de 110 (dos dies). Després passen a costar, 145 i 120 euros, respectivament. L'abonament de quatre dies costa 165 euros, mentre que les entrades diàries tenen un preu de 75 euros.

La presència de grups britànics continua sent notable, en la línia dels darrers anys, en què habitualment més de la meitat dels assistents provenen del Regne Unit. Així, un dels altres grans noms d'aquesta edició és Noel Gallagher, que havia anat al festival amb Oasis però mai en solitari.

Destaquen, igualment, The Vaccines, Florence + The Machine, The Horrors, Bat For Lashes, The Maccabees, Bombay Bycicle Club, Miles Kane, Ed Sheeran o Spector i Django Django, en la vessant més pop del FIB. Però també tindrà cabuda la música electrònica amb les actuacions del DJ més internacional: David Ghetta.

stats