Desastres al Japó
Especials 25/03/2011

Rescaten un dofí en un camp d'arròs al Japó

La cria s'havia quedat encallada en un arrossar de la costa est japonesa, a causa de les destrosses produïdes pel tsunami que va sacsejar el país fa dues setmanes

REDACCIÓ / Reuters
1 min
La cria de dofí rescatada en un arrossar al Japó

BarcelonaEl dofí va ser trobat el dimarts en un camp d'arròs inundat, a 2 km, aproximadament, de la costa est del país, segons ha afirmat Ryo Taira, la propietària d'una botiga d'animals domèstics que s'ha dedicat a recollir animals abandonats després del terratrèmol i el tsunami que van afectar el país nipó el passat 11 de març. “Un home que passava vora el camp, va veure el dofí al mig de l'arrossar i em va demanar que l'ajudés a rescatar-lo”, va assegurar Taira a Reuters.

Taira va trobar el dofí lluitant per desencallar-se en una zona poc profunda i, després de fracassar en el primer intent de caçar-lo amb una xarxa, es va endinsar a l'arrossar i va agafar en braços la cria d'1,2 metres. Un cop l'animal va recuperar una mica de fortalesa, Taira el va embolcallar amb tovalloles humides i el van retornar al mar. “Em va semblar que s'animava en tornar a estar en aigües del Pacífic”, va assegurar Taira a Reuters.

stats