Especials 10/06/2012

Rajoy en "permament contacte" amb els líders europeus des de l'Eurocopa i eleccions a França: el dia que ens espera

Avui també hi ha Patum completa a Berga, coincidint amb el Diumenge de Corpus

Ara
1 min

BarcelonaEl dia que ens espera en 5 previsions informatives. Aquest diumenge serà notícia:

1. Rajoy a l'Eurocopa. El president espanyol, Mariano Rajoy, manté l'agenda prevista després que Espanya hagi oficialitzat la petició d'un rescat bancari a la UE. Aquest diumenge serà a la llotja del primer partit de la selecció espanyola a l'Eurocopa, a Polònia. Ho justifica dient que a la mitja part d'entrevistarà amb el president polonès.

2. El debut de la selecció espanyola. Més enllà de la situació econòmica, a l'Eurocopa debuta un dels equips favortits. La selecció espanyola s'enfronta contra Itàlia.

3. Eleccions a França. Els francesos tornen a les urnes, ara per escollir els 577 diputats de la cambra baixa. Avui es fa la primera volta i diumenge que ve, la segona. L'amplitud de la victòria de l'esquerra, el pes dels aliats del Partit Socialista, el resultat dels conservadors després de la derrota de Nicolas Sarkozy a les presidencials i el possible retorn dels ultradretans del Front Nacional (FN) de Marine Le Pen a la càmbra, són les principals incògnites de l'escrutini.

4. Festa grossa a Berga. Aquest vespre, Patum completa, coincidint amb el Diumenge de Corpus, a Berga.

5. Diumenge de cine. A les 19 hores es projecta avui diumenge a la Filmoteca de Catalunya 'Agnès de ci de là Varda', un lúdic experiment on la prestigiosa cineasta mostra en primera persona les seves visites a museus, festivals i filmoteques i les reflexions que li suggereixen les trobades amb el públic i els col·legues. La resposta de Varda al 'Guest' de José Luis Guerin.

stats