Especials 23/06/2012

Sant Joan de sol i platja: el dia que ens espera

Les últimes revetlles vora el mar conviuran amb els primers banyistes. Els ajuntaments han dissenyat operatius especials per netejar la sorra en un temps rècord

Ara
1 min
Platja de Barcelona / JORDI PIZARRO

BarcelonaEl dia que ens espera en 5 previsions informatives. Aquest diumenge serà notícia:

1. Sol i platja. La previsió del temps fa preveure que serà un diumenge de Sant Joan amb les platges plenes. A primera hora del matí les últimes revetlles de la platja conviuran amb els banyistes més matiners. Com cada any, els ajuntaments de la costa han activat operatius especials per netejar la sorra en un temps rècord.

2. Balanç d'incidències. Com cada any, caldrà fer balanç de la nit de la revetlla de Sant Joan, especialment complexa pel risc d'incendis, i de les actuacions que hauran fet durant la nit els diferents cossos de seguretat.

3. Capella ardent de Paco Flaqué. El promotor de moda va morir ahir als 79 anys. La capella ardent estarà oberta a partir de les tres de la tarda al Tanatori de la Ronda de Dalt. El funeral es farà aquest dilluns.

4. Eurocopa: Itàlia-Anglaterra. Un autèntic clàssic del futbol europeu als quarts de final de l'Eurocopa (20.45 h). El guanyador del partit serà el rival dels alemanys a les semifinals del torneig. Itàlia, amb un estil ofensiu, intentarà superar una Anglaterra que s'ha fet forta amb un joc més defensiu.

5. Gratacels al CaixaForum. El CaixaForum de Barcelona dedica una exposició a la història de les torres i els gratacels, des de la mítica Babel al Burj Khalifa de Dubai, passant per la Torre Eiffel, l'Empire State i el Flat Iron.

stats