Gallardón destitueix un alt càrrec per insultar des de Twitter

Fernando Autrán havia carregat contra rivals polítics i grups de comunicació

Ara
1 min

Barcelona"@equipogallardon no es fa responsable de les opinions personals que es manifestin en d'altres perfils aliens al compte". Així ha hagut de sortir al pas l'equip de campanya d'Alberto Ruiz-Gallardón pels tuits que un alt càrrec del seu equip, publicava al seu compte personal, segons recull El PaísEl País. L'alcalde de Madrid ha hagut de despatxar Fernando Autrán, coordinador general de Circulació i vicepresident de diverses empreses de l'Ajuntament de Madrid, per haver escrit coses com que "ETA vota Rubalcaba" o "Arturo Mas, els jutges no poden tocar-los els nassos i vostè sí que pot tocar les pilotes a la resta?".

Autrán va enviar dilluns un tuit on deia que el grup de comunicació Prisa (propietari d'El País) anava "malament, molt malament" i que faria "més ERO", tot i que es va veure obligat a rectificar unes hores després.

A última hora de la nit, el compte de Twitter des d'on Autrán insultava (@fernando_autran) ha estat desactivat i ja no es pot accedir a l'historial de piulades del ja ex-alt càrrec de l'Ajuntament de Madrid.

stats