Rajoy, l'endemà del debat: "Tinc més ganes i estic més preparat que mai"

El líder del PP es mostra molt satisfet de com li va la campanya. Es compromet a "no deixar ningú pel camí"

Joan Rusiñol
1 min
Rajoy, amb Celia Villalobos, a Màlaga

MàlagaEl candidat del PP, Mariano Rajoy, s'ha mostrat aquest vespre eufòric en un acte electoral a Màlaga. Fins i tot s'ha permès botar a l'escenari quan el públic li ho ha demanat: "Estic en forma", ha sentenciat. L'endemà del cara a cara amb Alfredo Pérez Rubalcaba ha assegurat: "Tinc més ganes que mai, estic més preparat que mai i amb la força que em contagieu", ha assegurat a la militància.

Rajoy ha demanat el vot a tothom perquè "tots estan convidats al canvi". "Necessitem ser molts per ser més reformistes", ha assegurat. El candidat s'ha compromès a "no deixar ningú pel camí", en un intent de contrarestar les crítiques del PSOE, que l'acusen de voler portar a la pràctica mesures regressives socialment.

El líder del PP ha tornat a censurar la política econòmica del govern socialista i ha dit que, quan les coses van maldades no serveix tothom. "Cal fermesa, coratge, valentia i força", ha dit. "No volem divisió a Espanya, no volem remoure el passat ni posar sobre la taula temes que divideixen la societat", ha afirmat.

Ha afegit: "Té gràcia que jo faci servir aquesta paraula, però el canvi és un altre talante", en referència al mot que va posar de moda José Luis Rodríguez Zapatero.

stats