El PSOE denuncia "el programa ocult de Rajoy" amb un intèrfon interactiu

Han creat un web on es recullen frases i documents periodístics que, segons el web, demostren que el PP pretén "privatitzar l'educació" o "derogar la llei de l'avortament"

Ara
1 min
L'intèrfon que denuncia el "programa ocult de Rajoy"

BarcelonaEl PSOE ha publicat una pàgina web en què, a través dels botons d'un intèrfon es pot accedir al que consideren "el programa ocult de Rajoy". El lloc recull tot un seguit de declaracions de dirigents populars i informacions periodístiques que, segons els autors del web, serveixen per demostrar que el PP vol "privatitzar l'educació", implantar el "copagament en sanitat", retrocedir "en la llei de dependència", "controlar els mitjans de comunicació", i derogar les lleis de la igualtat i del matrimoni homosexual, entre d'altres.

El lloc web pretén descobrir aquells punts de l'ideari popular que no han estat inclosos en el programa del partit, per fer-ho recull declaracions d'alguns dirigents del partit com Esperanza Aguirre, que va dir que "si l'educació és gratuïta i obligatòria en una fase, potser no ho ha de ser a la resta", aquestes paraules serveixen els autors de la web per discernir l'"objectiu ocult" de privatitzar l'educació. Del candidat, Mariano Rajoy, recullen unes declaracions en què assegurava que sobre la unió de parelles del mateix sexe que no li agradava "el matrimoni" i que no es comprometia a mantenir la llei encara que el TC l'avalés.

Al marge de poder accedir a les declaracions a través de l'intèrfon, han editat un document en què es recullen totes i un vídeo sobre "la roda de premsa que Rajoy no vol fer".

stats