Rajoy deixa que dirigents del PP titllin Rubalcaba de "cara-dura i xavacà"

El candidat del PP diu que els socialistes són "incorregibles" i mereixen "estar una temporada llarga" fora del govern

Joan Rusiñol
1 min

MelillaL'endemà del debat a televisió, Mariano Rajoy ha protagonitzat aquest migdia un acte electoral a Melilla. Segons ha dit, ell mateix va elegir el dia per anar-hi perquè allí s'hi "relaxa" i sabia que avui, després del cara a cara, estaria "cansat". El candidat del PP ha assegurat que, a diferència d'Alfredo Pérez Rubalcaba, ell no farà una "campanya d'insídies". Segons ha afirmat, ara cal una gran majoria liderada popular per superar les receptes "antigues" dels socialistes. Rajoy, però, ha deixat que fossin altres dirigents del partit els que carreguessin contra l'aspirant del PSOE amb més duresa.

El president de Melilla, Juan José Imbroda, ha encetat el seu discurs dient:"Quin bany li vas clavar!", en referència a la suposada victòria de l'aspirant del PP sobre Rubalcaba. Després, ha acusat el líder del PSOE de tenir una "cara-dura que se la trepitja" i de ser "xavacà" pel to que va fer servir ahir. Per ell, forma part d'una campanya marcada per "mòmies" que surten del "sarcòfag", en referència a Felipe González i Alfonso Guerra.

Abans, el candidat del PP al Congrés per a la ciutat autònoma, Antonio Gutiérrez, ha dit que Rajoy va guanyar el debat a un contrincant "embolicador" i amb un terreny de joc "enfangat" i "un àrbitre de casa", una al·lusió al moderador Manuel Campo Vidal. Després d'aquests comentaris, Rajoy ha optat per reiterar les crítiques a la feina que han fet els socialistes aquests anys. Ha dit que han gestionat tan malament l'economia que mereixen "estar una temporada llarga" fora del govern. "Són incorregibles!", ha exclamat, per les dades d'atur que van deixar el 1996 i ara.

stats