El PP demana que el PSC retiri el vídeo electoral i creu que és "de mal gust, de mala política i de mals perdedors"

La portaveu parlamentària popular, Soraya Sáenz de Santamaría, diu que el seu partit defensa un "bilingüisme integrador" i assegura que "mai deixaran els serveis públics de la mà de Déu"

Ara
2 min

BarcelonaLa portaveu parlamentària del PP ha demanat que el PSC retiri el vídeo electoral en què relaciona la mort d'una dona aquest cap de setmana a l'Hospital de Sant Pau amb les retallades en sanitat. Sáenz de Santamaría, en una entrevista a El món a RAC1, ha dit que el vídeo en qüestió és "de mal gust, de mala política i de mals perdedors", i considera que el PSC s'ha instal·lat en una "deriva demagògica". Creu que "amb determinades coses" no es pot jugar i que, amb el vídeo, s'evidencia que el PSC està "nerviós" i "desesperat".

Sáenz de Santamaría ha afegit que el candidat del PP a les eleccions general del 20 de novembre, Mariano Rajoy, "és el futur", i que el candidat del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba "té més passat que futur" i que, a més, va "firmar les retallades" de l'encara president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

La portaveu del PP al Parlament ha assegurat que el seu partit defensa un "bilingüisme integrador" i que sempre ha vetllat perquè "al final del procés educatiu" l'alumne conegui "perfectament" tant el català com el castellà. També defensa que a l'escola hi hagi "el mateix que hi ha al carrer" i que no hi hagi imposicions.

D'altra banda, ha afirmat que el PP "mai deixarà els serveis públics de la mà de Déu", i ha dit que durant el mandat popular a Espanya des del 1996 al 2004 es va enfortir la sanitat.

Ha afegit que la sortida de la crisi econòmica passa, en part, per donar suport als emprenedors: "Han de ser primats i beneficiats fiscalment perquè estan contribuint, amb el seu risc, a apostar per enfortir la nostra economia".

Finalment, ha dit que que el PP, si guanya les eleccions del 20-N, canviarà el model de l'avort i buscarà "una fórmula" que permeti garantir el dret a la vida. Pel que fa a la proposta d'Angela Merkel i Nicolas Sarkozy de fer una Europa de dues velocitats, ha dit que tan sols vol que Espanya "tingui capacitat de dissenyar el que es faci" i que "hi sigui per prendre decisions".

stats