20-N

10 anècdotes i incidents del 20-N

Diversos detinguts arreu d'Espanya per actes vandàlics i pintades, un home de 96 anys mor a Madrid, després de votar, i el president de les Illes Balears se salta les normes i demana el vot pel PP, entre altres anècdotes de la jornada electoral

Ara
2 min

BarcelonaDiversos incidents han tingut lloc durant la jornada electoral d'aquest diumenge que, en alguns casos, s'han convertit en anècdota. Us en citem 10:

  1. Dos detinguts a Banyoles acusats d'unes pintades en un col·legi electoral: “No els votis”
  2. Set detinguts, entre els quals 5 menors, a Saragossa, acusats de pintades i actes vandàlics a col·legis electorals
  3. Un poble de la Rioja (Villarroya), el primer en començar a votar i també el primer en tancar les urnes, després que hi passessin el centenar de veïns del municipi
  4. Un home de 96 mor a Madrid després de votar, a causa d'una aturada cardiorespiratòria
  5. A Vitòria, un ciutadà ha introduït dos talls de xoriço en el sobre de votació al Senat
  6. El president de les Illes Balears, José Ramón Bouzá, ha demanat el vot pel PP, saltant-se la legislació que impedeix als polítics demanar el vot en la jornada de reflexió i el mateix dies de les eleccions.
  7. Un col·legi electoral de Madrid ha hagut de tancar les urnes durant 20 minuts per falta de paperetes d'Escons en Blanc.
  8. Detinguda una jove de 26 anys al municipi valencià de Picassent per instar als votants a llançar el vot a la paperera.”No serveix per res”, els ha dit a peu d'urna als que s'acostaven a votar, en un dels col·legis electorals del municipi. Ha sigut detinguda en negar-se a abandonar les instal·lacions i en continuar amb la seva crida.
  9. Un vocal a Villablino (Lleó) ha hagut de ser substituït pel seu suplent en donar positiu en un control d'alcoholèmia quan es dirigia al col·legi electoral.
  10. Una denúncia a la Junta Electoral d'Extremadura ha alertat aquest matí que en un col·legi electoral d'Aljucén (Extremadura) “les paperetes del Senat tenien totes la creu feta al Partit Popular”.
stats