ELECCIONS 20-N

Carme Chacón: "Si em veuràs abans de presidenta del govern o deixant la política? No ho sé, pot passar una cosa i l'altra"

Entrevistada per Albert Om, la ministra evita especular sobre les seves aspiracions polítiques i revela com van ser els seus primers moment al capvadant de Defensa

Ara
1 min
La candidata del PSC, Carme Chacón, es va reunir amb Albert Om per conversar a l'Hotel Abba Garden d'Esplugues de Llobregat dijous passat, hores abans de l'acte d'inici de campanya a la ciutat natal de la ministra.

Barcelona"Riuràs si t'explico el dia que vaig prendre possessió del ministeri de Defensa. Portava talons i la meva obsessió era no caure". Així comença l'entrevista que el periodista Albert Om fa a la candidata del PSC per Barcelona, Carme Chacón. La ministra revela com van ser els primers moments al capdavant de l'exèrcit. I explica que és d'una família "enamorada de Felipe González i Iñaki Gabilondo". Sobre les seves aspiracions polítiques, prefereix amagar les cartes: "Si em veuràs abans de presidenta del govern o deixant la política? No ho sé, la vida són fites. Pot passar una cosa i l'altra".

Podeu llegir l'entrevista completa d'Albert Om a l'ARA PREMIUM.

stats