Televisió
Mèdia 08/11/2011

El PP proposa privatitzar i federar les televisions autonòmiques

Els populars defensen que només TVE hauria d'estar obligada a finançar el cinema espanyol

Efe
1 min

MadridEl vicesecretari general de Comunicació del PP, Esteban González Pons, ha anunciat aquest dimarts que el seu partit planteja la possible privatització "total o en part" de les televisions autonòmiques, i "potser, a efectes organitzatius", intergrar l'agència de notícies EFE a la corporació Radiotelevisió Espanyola. González Pons ha precisat que el seu partit proposa que els canals autonòmics "es federin o s'associïn per fer més econòmica i fàcil la seva gestió".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

González Pons ha avançat algunes de les propostes del seu partit en matèria de mitjans de comunicació durant la seva intervenció en una jornada organitzada per la Unió de Televisions Comercials Associades (UTECA) sobre les polítiques audiovisuals del PP i el PSOE, en què també ha participat el líder socialista de Castella i Lleó i assessor electoral d'Alfredo Pérez Rubalcaba, Óscar López.

El dirigent popular ha explicat també que el seu partit considera que hauria de ser TVE la responsable d'ajudar econòmicament el cinema espanyol, mentre que les cadenes privades de televisió s'han de limitar a fomentar la indústria audiovisual en general. A més, s'ha mostrat partidari que TVE segueixi sense emetre publicitat i que les televisions autonòmiques puguin també deixar d'oferir-ne, i ha proposat obrir una negociació amb els altres partits sobre aquest aspecte.

stats