ELECCIONS 22-M

Ernest Maragall diu que l'executiva del PSC en realitat va ser molt més tensa del que admet Zaragoza

L'exconseller ha tornat a criticar la direcció del PSC en un missatge al Twitter. "Pensava que jo havia assistit a l'executiva, però m'equivoco. Devia ser una altra reunió", ha etzibat

Redacció
1 min
Tuit Ernest Maragall

BarcelonaL'exconseller d'Ensenyament i membre de l'executiva del PSC, Ernest Maragall, no té clar haver assistit a la mateixa executiva d'ahir al carrer Nicaragua que el secretari d'Organització, José Zaragoza. Maragall l'ha escoltat a l'entrevista d'aquest matí a Catalunya Ràdio i, amb to sarcàstic, ha escrit aquest tuit: "Acabo d'escoltar una alta veu del PSC al Fuentes. Pensava que jo havia assistit a l'executiva, però m'equivoco. Devia ser una altra reunió".

Tal com revela aquest matí l'ARA, el primer secretari, José Montilla, va frenar ahir la petició d'una part de l'executiva que el PSOE avanci les eleccions generals després de la patacada electoral. La proposta la va posar damunt la taula l'exministre Corbacho.

Tot i la tensió, José Zaragoza s'ha limitat a dir aquest matí que a l'executiva hi va haver una "reflexió".

Després de la reunió, Miquel Iceta va comparèixer ahir davant la premsa per explicar que la causa principal de la derrota del PSC havia estat "el malestar social que castiga governs". Pel que fa al partit, va explicar que revisaran el que faci falta, escoltaran la gent, però també va dir que de moment no dimiteix ningú.



p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats