El PP tanca la campanya confiant en ser partit de govern a Barcelona

Alicia Sánchez-Camacho assegura que la solució per superar la indignació és votar el PP el proper diumenge

Oriol March
1 min

BarcelonaEl PP ha tancat aquest vespre la seva campanya electoral amb la voluntat de ser decisiu als ajuntaments catalans, la seva eterna assignatura pendent. Tant Alberto Fernández Díaz, candidat per Barcelona, com Alicia Sánchez-camacho, han insistit en què els populars es troben davant una oportunitat històrica per ser decisius en places importants, com per exemple la ciutat de Barcelona. En un panorama sense majories clares, el PP confia en tenir la clau del govern municipal.

Fernández Díaz s'ha presentat com a única alternativa real als tripartits municipals encapçalats pel PSC i a una hipotètica aliança entre Xavier Trias (CiU) i Unitat per Barcelona. "Trias no té rumb, i això indica una deriva sobiranista que vol fer regidor de govern Joan Laporta", ha indicat en alguna ocasió tal i com ja ha fet al llarg de la campanya.

El candidat ha acusat CiU de tenir una agenda oculta de retallades que veurà la llum després de les eleccions municipals i ha lamentat que Trias farà un referèndum independentista al llarg d'aquesta legislatura, tot i que el candidat convergent no ha fet aquesta proposta en cap moment de la campanya.

Sánchez-Camacho, que també ha criticat CiU per tenir una deriva "independentista" i per les seves "retallades al benestar social", ha instat els que a hores d'ara es manifesten Plaça Catalunya a votar el PP com a vot que representa el canvi.

stats