ELECCIONS MUNICIPALS 2011

Una plataforma de veïns de Sant Antoni se suma a la candidatura de Portabella

Per Portabella, és una aportació més que reforça la seva idea de “tercer espai” polític al marge de CiU i el PSC. Després d'incorporar Laporta i RCat, vol promoure l'entrada a la candidatura de persones amb “sensibilitat social”

Redacció
1 min

BarcelonaVeïns del barri de Sant Antoni, al districte de l'Eixample, han constituït la plataforma 'Junts a Sant Antoni' per incorporar-se al projecte de “tercer espai” que promou la candidatura d'ERC, Rcat i el partit de Joan Laporta, liderada pel republicà Jordi Portabella. Portabella ha agraït en un comunicat el suport de la plataforma, entenent que “la força ciutadana ajuda a constituir el tercer espai", i ha avançat que la coalició independentista continua oberta i promourà la presència de persones amb sensibilitat social que comparteixin el projecte.

'Junts per Sant Antoni' s'adherirà formalment a la candidatura la setmana que ve en un acte públic. Maria Lluïsa Beget encapçala la plataforma ciutadana, que ha reclamat un govern municipal amb “un projecte clar i que aporti solucions al nostre dia a dia, que ofereixi diàleg i sàpiga escoltar, que signifiqui un canvi d'estil per tornar a sentir il·lusió; no volem corrupció. Volem una ciutat justa i generosa”.

“Com a republicans, ens diferenciem de la resta de candidats perquè donem molt valor a la veu dels veïns com a interlocutors reals amb l'administració. Ells tenen el dret, no només a ser informats, sinó també a co-decidir de les polítiques de ciutat”, ha afirmat Portabella, també ha destacat la importància d'un tercer espai polític a la ciutat per “liderar un govern modern que superi els vells estereotips que no ofereixen solucions a la ciutat”.

stats