Una acampada fictícia a la part alta de Barcelona triomfa a la xarxa

#acampadapedralbes és un dels trending topics d'internet. Els mobilitzats organitzen activitats com cursos de golf i demanen la col·laboració de la població en forma de canapès i Moët Chandon

Redacció
1 min

BarcelonaA l'acampada de plaça Catalunya li han sortit imitacions a la xarxa. Twitter ha engegat una paròdia inspirada en una acampada a la part alta de Barcelona. El 'hastag' #acampadapedralbes ha arribat a superar al de l'acampada real constituïda pel moviment indignats i és un dels trending topics de la xarxa.

L'acampada fictícia reclama la col·laboració ciutadana, però enlloc de demanar estris i queviures indispensables per prorrogar la protesta recrea les comoditats d'una mobilització a Pedralbes. A #acampadapedralbes s'afirma que “necessitem caviar, canapès, Moët Chandon i algun iPad" o s'agraeix a "Isabel i Porcelanosa pels banys que han habilitat".

També s'hi fan bromes sobre les activitats que s'organitzen: cursos de pàdel i golf, Playstation i DVD perquè els nens s'entretinguin a la carpa infantil o cassolades amb vaixelles Swarovski.

stats